Pas afspraak

Na het intakegesprek plannen we een pasafspraak in onze salon in Delft waarin we zorgen voor een aantal kapsels die goed bij u passen. Een pasafspraak kan, indien nodig, binnen twee dagen worden uitgevoerd.

 

Om een perfecte pasvorm te creëren, maken wij het haarwerk zo nodig nog verder op maat of knippen we uw model bij. Naast een haarwerksalon zijn wij namelijk ook een kapsalon. U bent met MOYZO Haarwerken altijd verzekerd van een modisch en vooral een door topstylisten goed geknipt haarwerk op maat.

 

Graag informeren wij u over het onderhoud en de styling van uw kapsel. Wanneer u bijvoorbeeld voor een synthetische pruik gekozen heeft, zal deze wasbeurt na wasbeurt in model blijven. Een pruik van echt haar moet na elke wasbeurt weer even in model gebracht worden. Een synthetische pruik is dus erg praktisch in onderhoud. Een pruik van echt haar zal uiteindelijk langer mooi blijven.

 

Na de pasafspraak kunt u al meteen met uw nieuwe kapsel bij ons de deur uit. Ook kunt u het haarwerk maximaal vier weken reserveren zodat u nog even de tijd heeft om over het kapsel na te denken.
Hoe dan ook, wij zijn pas tevreden als u meer dan tevreden bent en (weer) met veel zelfvertrouwen over de straat gaat.
Naam  
E-mail  
Adres  
Postcode  
Plaats  
Telefoon nummer  
E-mail adres  
Bericht